Winstgevend verkopen

‘Je hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken’

De degelijkheid en de kwaliteit van uw woning mag dan wel in het materialen gebruik en de constructie liggen, het oog wil ook wat!
De eerste indruk die huisjeszoekers van uw te verkopen goed hebben is van cruciaal belang.
Straffer nog, deze indruk wordt ‘gemaakt of gekraakt’ binnen slechts 60 seconden !

99 % van de hedendaagse potentiele kopers zal op internet binnen de minuut beslissen of uw goed al dan niet in aanmerking komt, zo niet zal deze verder internetten naar andere panden...
Wij kunnen hieruit besluiten dat de presentatie een vlotte verkoop in de hand werkt, kleine slordigheden of mankementen kunnen kandidaat-kopers afschrikken. Vaak worden mogelijke kopers afgeleid door persoonlijke inrichting, kleuren, materialen gebruik, … ze zien de mogelijkheden van het pand niet en nemen zo uw huis niet meer in aanmerking.

Een koper zal in enkele momenten ‘op slag verliefd worden’ en zich ‘thuis’ voelen bij een bezichtiging of net niet.
Onze gebrevetteerde styliste zal met deze wetenschap het pand opmaken, tips en raad geven, voor een perfecte fotosessie.
En hier houdt het niet op zij zal, na de opmaak van het pand, extra bij de bezichtigingen het pand terug ‘leven’ inblazen.
‘Hoe?’ dat vertelt ze u zelf.

Tevens willen kandidaat-kopers meer en meer een net instap klaar huis waar zij onmiddellijk kunnen van genieten, met onze styling komen wij ook deze mensen te gemoed.
Aarzel niet ons te contacteren nu u in het belang geloofd, uw te verkopen pand ‘verkoopsklaar’ te maken door de nieuwe marketingtechniek ‘vastgoedstyling’. Onze styliste zal met een relatief laag budget en haar deskundige ‘knowhow’ u bijstaan uw pand sneller en tegen een correcte prijs te verkopen.