Wenst u uw eigendom te verkopen ?

Laat me toe ons voor te stellen. Bij ondervinding weet ik dat een onroerend goed verkopen extra energie en tijd vergt, hierbij wil ik u graag bijstaan.

Hoe kan dat?

Contacteer me op het nummer 0471 / 44.44.00 wanneer u er tijd voor heeft.
Bij een kennismakingsgesprek bespreken we de troeven en de waarde van uw huis, steeds met GRATIS schatting.
Verder verzamelen we de noodzakelijke documenten behorend in een verkoopsdossier van een onroerend goed.
Tevens bespreken wij een correcte samenwerking binnen het wettelijk kader.
Wij garanderen een glashelder contract, zonder kleine lettertjes en hierna geeft U het startsein.

Wat is ons doel ?

We wensen professioneel te bemiddelen met als doel een snelle verkoop van uw pand waarbij de beide partijen een goed gevoel overhouden.
Tevens garanderen we u en uw koper een ondersteunende, efficiënte service met als resultaat een goede verstandhouding bij het realiseren van de verkoop/koop.

Hoe maken we het verschil ?

Door een persoonlijke en professionele inzet en een gedreven motivatie.
Uw pand krijgt stylingadvies door gebrevetteerde stylist, deze maakt een adviesrapport en kan, indien u dit wenst, overgaan tot een make-over door ons gespecialiseerd team.
Studies tonen aan dat een gestyled pand doorgaans sneller verkoopt en bovendien een hogere prijs krijgt (10 tot 15%). Regelmatige schriftelijke kennisgeving van potentiële kopers/bezoekers.
Communicatief vlot onderlegd en commerciële ingesteldheid bij de begeleide bezoeken. Gedetailleerd en compleet verkoopdossier met maandelijkse gecommuniceerde opvolging. Eenmalig vooraf besproken vergoeding, verder geen publiciteits-, noch dossierkosten tot aan de verkoop van uw pand. Persoonlijke op maat gecreëerde doelgerichte publiciteit via de verschillende gebruikelijke kanalen volgens uw eigen wensen en verwachtingen.

Met de wens uw aandacht getrokken te hebben kan u mijn steeds telefonisch contacteren op het nummer 0471/ 44.44.00 met uw vragen en/of voor een vrijblijvende afspraak.

Immohali is onbetwist
ook uw vastgoedspecialist